Elazığ'da Belediye Görevlisinden Kediyi Tekmeleme Skandalı

Elazığ

Alacakaya ilçesinde, belediyeye ait çok amaçlı salona giren bir kediye görevli tarafından tekme atıldı. Şiddet içeren olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve büyük tepki topladı.

Kamera Lensin Ardındaki Şiddet

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde, belediyeye ait bir çok amaçlı salonda yaşanan bir olay, hayvanlara yönelik şiddeti bir kez daha gündeme getirdi. Salona giren bir kedi, bir görevli tarafından tekme atılarak dışarı atıldı.

O Anlar Saniye Saniye Kayıt Altında

Görevlinin bu şiddet içeren müdahalesi, tesisteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Yaşananların görüntülere yansıması, olayın boyutunu ve ciddiyetini gözler önüne serdi.

Tepkiler Büyüyor

Kediyi tekmeleme görüntülerinin ortaya çıkması, kamuoyunda ve hayvan severler arasında hızlıca yayılarak büyük tepkiye neden oldu. Olay, belediye personelinin davranışlarına yönelik tartışmaları da alevlendirdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Şehit Aileleri ve Gaziler Vefa Buluşmasında Buluştu
Malatya'da Üç Ayrı Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Malatya'da trambüs direğine çarpan araç kağıt gibi dağıldı: 1'i ağır 2 yaralı
Van'da Barışın Ekonomik ve Sosyal Boyutları Tartışıldı
Elazığspor U16 Ligi’nde Şampiyonluğa Ulaştı
Haberi Sesli Oku