Kars’ta damlayan üniversite hastanesine kovalı önlem

.


SAĞLIK 26.09.2021 13:41:00 0
Kars’ta damlayan üniversite hastanesine kovalı önlem

Kars’ta yağmur ve kar yağışında damlayan üniversite hastanesine kovalı önlem alındı. Çatılardaki delikleri, onarma yoluna gitmeyen hastane yönetimi onlarca kova alarak yağmur damlalarının altına koydu.
Çok büyük hayallerle temeli dönemin merhum rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven tarafından atılan ve bir önceki rektör Prof. Dr. Sami Özcan tarafından tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılan Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin geçen süre içerisinde çatısı delindi. Çatısı delinen hastanede yağmur yağınca, çatıyı onarmayı bir türlü düşünmeyen hastane yönetimi damlayan yerlerin altına kova koyarak önlem almayı düşündü.
Her gün yüzlerce hastanın uğradığı hastanenin başhekimlik girişi ve acil görüşünde kovaları gören vatandaşlar bu durum karşısında şaşırıyor. Tedavi olmak için geldikleri hastanenin damladığını göre vatandaşlar, yetkililerin bu duruma neden önlem almadıklarına ise anlam veremiyor.

Başhekimlik girişi kovalarla dolu
Hastane başhekimlik girişinde vatandaşları karşılayan kovalar ilgi odağı olurken, üniversite hastanesinin yaklaşan kış öncesi ne zaman çatılarının onarılacağı ise merak ediliyor.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA