Karadeniz Ereğli’de iş yerine silahlı saldırı: 1 tutuklama

Karadeniz Ereğli’de iş yerine silahlı saldırı: 1 tutuklama

.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir iş yerine motosikletle gelen iki kişinin gerçekleştirdiği silahlı saldırı, polis ekiplerinin hızlı ve titiz çalışmasıyla kısa sürede aydınlatıldı.

İlçede faaliyet gösteren isimli iş yerinde, motosikletle gelen iki şüpheli silahla ateş ederek olay yerinden kaçtı. Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu saldırının T.K. (54) ve E.K. (39) tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalanırken, olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ve şarjöründeki mermiler muhafaza altına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.K. hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Üsküdar’da İETT otobüsü börekçiye daldı: 4 yaralı
Uzmanı uyardı: "Yüz felci riskine karşı soğuk havalarda yüzünüzü koruyun"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "OECD ülkeleri arasında 4. olduk''
İncirliova’da otomobiller çarpıştı: 1 yaralı
Batman merkezli 23 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 27 tutuklama
Haberi Sesli Oku