İzmit'te Geleceğin Müzisyenleri Seçildi

İzmit

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi'nin Gençlik Orkestrası seçmeleri sonuçlandı, 7 genç yetenek orkestrada yer almaya hak kazandı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Sanat Akademisi'nin düzenlediği seçmeler tamamlandı, geleceğin müzisyenleri belli oldu.

Genç Yetenekler Orkestraya Katıldı

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sanat Akademisi tarafından genç müzisyenleri desteklemek, sanata ilgiyi artırmak ve geleceğin sanatçılarını yetiştirmek amacıyla düzenlenen Gençlik Orkestrası Seçmeleri tamamlandı. Jüri değerlendirmesi sonucunda orkestrada yer alacak genç yetenekler belli oldu.

Başarılı İsimler Açıklandı

İŞTE KAZANAN İSİMLER

Yapılan değerlendirmede Berat Koç, Kazım Sağlam, Ali Ata Kiremitçi, Mert Börek, Zeynep Kurt, Emir Hüner ve Muhammed Yasir Şirin, İzmit Belediyesi Gençlik Orkestrası'na katılmaya hak kazandı.

Sahne ve Eğitim Programı

Orkestra üyeleri, yıl boyunca İzmit halkıyla buluşacakları çeşitli konser ve etkinliklerde sahne alacak. Provalar ve eğitimler, alanında uzman şefler ile eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.

Sanat Desteği Sürecek

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi yetkilileri, gençlere sanatsal gelişim fırsatları sunmaya devam edeceklerini belirtti. Açıklamada, "Sanatı ve sanatçıyı desteklemeye, gençlerin yeteneklerini geliştirebilecekleri ortamlar oluşturmaya devam edeceğiz. Sanatın ve müziğin birleştirici gücüyle gençlerin geleceğine ışık tutmayı sürdüreceğiz." ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Gaziantep'te 46 bin üreticiye mazot desteği
MHP Gürsu'dan 'Hayırlı Günler Komşum' ziyaretleri
Sakarya Büyükşehir Şehit ve Gazi Yakınlarına Destek
Antalya Döşemealtı'na 124 kilometrelik kanalizasyon yatırımı
İstanbul Maltepe'de 'Değişen Dünyada Yaşlanmamayı Seçenler' söyleşisi
Haberi Sesli Oku