İstanbul’dan Kars’a gelen kadın ve oğlu 5 gündür kayıp

KARS’A EV ALMAK İÇİN İSTANBUL’DAN GELDİĞİ İDDİA EDİLEN FİGEN KARADAĞ VE OĞLUNDAN 5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR.KARS’A EV ALMAK İÇİN İSTANBUL’DAN GELDİĞİ İDDİA EDİLEN FİGEN KARADAĞ VE OĞLUNDAN 5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR.MERT KARADAĞ VE ANNESİNDEN 5 GÜNDÜR HABE


ASAYİŞ 15.07.2020 19:03:32 0
İstanbul’dan Kars’a gelen kadın ve oğlu 5 gündür kayıp
Kars’a ev almak için İstanbul’dan geldiği iddia edilen kadın ve oğlundan 5 gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgilere göre, aslen Karslı olan ve yaklaşık 20 yıldır İstanbul Çekmeköy’de yaşayan Figen Karadağ, 24 yaşındaki oğlu Mert Karadağ ile birlikte 2 hafta önce memleketi Kars’a geldi. Şehitler Mahallesi’nde ev almak için memleketi Kars’a gelen Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ, satın alacağı ev için 2 gün pazarlık etti ardından geçtiğimiz cuma gününden itibaren anne ve oğlundan haber alınamadı. Ankara’da yaşayan ve 10 Temmuz’dan itibaren ailesine ulaşamayan Figen Karadağ’ın kızı Şeyda Meral Tekingündüz, Şehit Mustafa Düzgün Polis Merkezi Amirliğine müracaat ederek annesinin ve kardeşinin kayıp olduğunu bildirdi.
Kayıp ihbarının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kars Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçerek 5 gündür haber alınamayan anne Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’ı arama çalışması başlattı. Anne ve oğlunu arama çalışması Kars’ta ve çevre illerde devam ediyor.
Figen Karadağ’ın abisi Fikret Saltık, kardeşinin ve yeğeninin bir an önce bulunmasını için yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA