İskender Aktepe: “Belediyeler bize yardımcı olmuyor”


ERZURUM 8.07.2020 23:39:00 0
İskender Aktepe: “Belediyeler bize yardımcı olmuyor”

Seyyar Satıcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, kayıt dışı seyyar satıcılarla ilgili durumun bir türlü sonuçlanmamasının ardından belediye başkanlarına yeniden çağrıda bulundu.

“Belediye Başkanlarıyla görüşmek mümkün değil“

Başkan İskender Aktepe sıkıntılarının çözülmesi için defalarca belediyelere başvurduklarını fakat bir çözüme ulaşamadıklarını dile getirerek sitem etti. Sorunlarının bir an önce çözülmesini talep ettiklerini dile getiren Aktepe, “Bizim işimiz belediyelerle olduğu için muhataplarımızda onlar. Pazarlarla ilgili sorunumuz var. Bu sorunları hem Büyükşehir hem de Yakutiye Belediyesine götürmemize rağmen bizlere yardımcı olmuyorlar. Sayın belediye başkanlarıyla görüşmek mümkün olmuyor. Geçen günlerde Yakutiye Belediyesinin reis vekili ile görüştük. Bir türlü çözülemeyen Pazar sorunumuzu anlattık.

Mahallebaşı semt pazarı  pislik saçıyor

Pazar günleri Mahallebaşında kurulan pazarda kayıt dışı, dışarıdan gelen birçok esnaf var. Bu esnafların sattıkları ürünlere baktığımızda sanki sokaktan toplamış getirmiş gibi bir izlenim yaratıyorlar. Sattıkları ürünlerin hepsi ikinci el. Türkiye olarak bir salgının tam içindeyken Sağlık Müdürüne seslenmek istiyorum. Siz hiç mi Mahallebaşına gitmiyorsunuz, orada satılan şeylerin sağlıklı bir yanı var mı? “ diye konuştu.

Vali Okay Memiş’e de seslenen Aktepe, “ Bu durum böyle devam ederse semt pazarında hastalık mutlaka patlayacaktır. Böyle bir durumda sorumlu olacak olanlar Sayın Belediye Başkanı ve Sağlık Müdürü olur. Çünkü bizler çok kez uyarımızı yaptık. Artık birileri sesimizi duysun” dedi.

 

 

 

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA