Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçedeki marketlerde yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koydu. Ürünler imha edilirken, işletmelere cezai işlem uygulandı.

Denetimlerde Tarihi Geçmiş Ürünler Tespit Edildi

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde periyodik olarak gerçekleştirdiği market denetimlerinde, son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koydu. Denetimlerde, raflardan indirilmemiş ürünler tespit edildi ve bu ürünleri satışa sunan işletmeler hakkında gerekli cezai işlemler için tutanak düzenlendi.

El Konulan Ürünler İmha Edildi

Gazlı içecek, unlu mamuller, bisküvi, tavuk eti, hazır yiyecekler ve yoğurt gibi çeşitli ürünler, son kullanım tarihlerinin geçtiği belirlenerek zabıta ekiplerince el konuldu. El konulan tüm ürünler, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince imha edildi.

Vatandaşlara Önemli Uyarı

Belediye Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları alışveriş yaparken ürünlerin son kullanma tarihlerini mutlaka kontrol etmeleri konusunda uyardı. Yetkililer, tarihi geçmiş ürün satışı ile karşılaşılması halinde, Alo 153 hattına bilgi verilmesini istedi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Otomobil Çarpması: Bir Kişi Ağır Yaralandı
Muş'ta apartman dairesinde kurtarma operasyonu
Muş'ta Yaralı Şahin Doğa Koruma ve Milli Parklar'a Teslim Edildi
ULUSKON ve MTSO, Malatya'nın Dış Ticaretini Güçlendirmek İçin İş Birliği Yapacak
Elazığ'da Çöp Kamyonu Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti
Haberi Sesli Oku