Germencik Belediyesi futbol kursları yoğun ilgiyle devam ediyor

Germencik Belediyesi futbol kursları yoğun ilgiyle devam ediyor

.

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, kız ve erkek futbol kurslarının profesyonel eğitmenler eşliğinde tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, çocukların sporla sağlıklı bireyler olarak yetişmesini hedeflediklerini vurguladı.

Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen kız ve erkek futbol kursları yoğun katılımla devam ediyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda, çocukların bedensel ve fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor. Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, futbol kurslarına ilişkin yaptığı açıklamada, sporun çocukların hem fiziksel hem de ruhsal gelişiminde önemli bir rol oynadığını ifade etti. Başkan Zencirci, "Kız ve erkek futbol kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız, çocuklarımızın bedensel ve fiziksel gelişimlerini desteklemek, sporla iç içe sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır" dedi.

Açıklamasında ailelere de teşekkür eden Başkan Zencirci, evlatlarını spora teşvik eden hemşehrilere ve kurslara ilgi gösteren tüm çocuklara teşekkür ederek, belediye olarak sporun ve gençlerin her zaman yanında olduklarını belirtti.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Pendik’te Rumeli Türküleriyle Sezona Merhaba
Bursa, Balkan mirasını gelecek kuşaklara taşıyor
AFAD'ın 16. Yılında Kahramanmaraş'ta Anlamlı Ziyaret
Edirneli Muhasebecilerden Vergi Tebliğine Tepki
Kahramanmaraş Milletvekillerinden İstiklalspor'a Moral Ziyareti
Haberi Sesli Oku