GENEL BAŞKAN ÖMEROĞULLARI AYAKTA ALKIŞLANDI

BEDFE) Bursa Erzurum  Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığı  01.12.2019 Pazar günü  saat 13.00'da  Federasyon Genel   merkezinde gündeminin tek maddelik bir toplantı yaparak fedeasyona yer alımı kazandırılması  Gündemini değerlendirdi


GÜNDEM 2.12.2019 00:54:00 0
GENEL BAŞKAN ÖMEROĞULLARI AYAKTA ALKIŞLANDI

BEDFE) Bursa Erzurum  Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığı  01.12.2019 Pazar günü  saat 13.00'da  Federasyon Genel   merkezinde gündeminin tek maddelik bir toplantı yaparak fedeasyona yer alımı kazandırılması  Gündemini değerlendirdi

BEDFE  Toplantı salonunda Divan Başkanlığına oy birliğiyle Orhan Gazi  Eski Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, divan katipliğine ise Sıtkı Özsoy, Mecit Altaş getirildi. Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları  gündemin açılış konuşmasında Federasyon binasını aldıklarınında ihaleye girdiklerini ve arsayı satın aldıklarını ifade etti.

Genel Başkan Ömeroğulları arsa  Erzurumluların desteklerinin yanı sıra o günün şartlarında 5 tane daire satarak federasyon binasının yerini aldığını ve yapımı için  verilen mütahitinde 16 ay içerisinde yapıp teslim ettiğini belirtti. Genel Başkan Ömeroğulları ; " Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu olarak bir bina satın alma talebimizi delegelerimizin takdirine sunuyorum. Bu binayı aldığımızda mülkiyeti tamamıyla federasyonumuza ait olmak üzere satın alacağız. Bu bina sadece federasyonumuzun değil bursada bulunan Erzurum'u temsil eden bütün derneklerimizindir. bazı tadilat yapımından sonra bu binayı BERSİAD Yani Bursa Erzurumlular sanayici ve iş adamları derneğimize kiraya vereceğiz. Daha Federasyon olarak Bursada okuyan maddi durumu iyi olmayan Erzurum'lu  kız öğrencilerimizin barınması için kız yurdu olarak yapıp faaliyete sunacağız.  Kulağımıza bazı çatlak sesler geliyor. Biz Erzurum ve Erzurumlular için varız. Erzurumlular  olarak Birlik ve  beraberliğimize kasteden her türlü çirkefliğe  karşıyız.   Birlik ve  beraberliğimizn her zaman tek adresi olan BEDFE  ( Bursa Erzurum  Dernekleri Federasyonumuz) 'a bağlıyız." dedi.


Federasyona yeni binanın Kazandırılması için Yapılan açık oylamada delegelerin büyük çoğunluğu evet diyerek yapılan teklifi kabul ettiler. 
Konuya  ilişkin yakın tarihte bahsedilen binayı satın alacaklarını belirten genel başkan Ömeroğulları  delegelere teşekkür ederek şükranlarını sundu .Bu konudada isteyen delegeleride   bilgilendireceklerini belirtti. 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA