GELENEKSEL ALTINKEMER GÜREŞLERİ PASİNLER’DE YAPILACAK

....................


SPOR 10.08.2022 14:25:00 0
GELENEKSEL ALTINKEMER GÜREŞLERİ PASİNLER’DE YAPILACAK

Pasinler Geleneksel 2. Altınkemer Karakucak Güreşleri 13Ağustos Cumartesi günü Ordular Arası Dünya Şampiyonu Murat Atmaca Er Meydanında yapılacak

MURAT ATMACA ER MEYDANINDA HEYECAN FIRTINASI ESECEK

Pasinler Belediyesi tarafından organize edilen 2. Altınkemer Karakucak Güreşleri, 13 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Doğu Anadolu’nun Kaplıcalar diyarı olarak bilinen Pasinler’ de organize edilen dev güreş etkinliği Büyükler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yapılacak.

Ordular arası Dünya Şampiyonu Murat Atmaca Er Meydanında Yaklaşık 500 sporcunun katılımının beklendiği güreşlerde başpehlivanlığı kazanan güreşçi 15 bin lira para ödülünün sahibi olacak. Başpehlivan, para ödülünün yanı sıra altın kemeri de beline takacak. Karakucak Talimnamesi’ne göre yapılacak güreşlerde lisanslı hakemler görev yapacak.

Başkan Dölekli, Er meydanına davet etti

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’de , Türkiye’nin birbirinden tanınmış pehlivanlarının katılacağı karakucak güreşlerini izlemek için tüm spor severleri Pasinler’e davet etti.
Pasinler’in çalışkan ve azimli gönül adamı belediye başkanı Ahmet Dölekli, “İlçemiz pehlivan yatağıdır, güreşi seven bir ilçede böylesi büyük bir güreşi tertiplemenin gururunu yaşıyoruz, Tüm spor severleri 13 Ağustos Cumaretesi saat 10.00 'da güreşlerimize bekliyoruz” diye konuştu


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA