Gaziantep Lezzetleri ve Kültürü Bursa'da Buluşuyor

Gaziantep Lezzetleri ve Kültürü Bursa

Bursa Gaziantepliler Derneği'nin 5. Gaziantep Yemek ve Kültür Şenliği, 6-10 Kasım'da Osmangazi Çarşamba Pazar Park'ta gerçekleşecek.

Bursa Gaziantepliler Derneği'nin her yıl düzenlediği "Gaziantep Yemek ve Kültür Şenliği" bu yıl 6-10 Kasım tarihleri arasında Osmangazi Çarşamba Pazar Park'ta gerçekleşecek.

BURSA (İGFA) - Gaziantep'in meşhur yöresel lezzetleri ve el sanatları ustaları Bursa'ya geliyor. Bursa Gaziantepliler Derneği'nin Osmangazi Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği "Gaziantep Yemek ve Kültür Şenliği" etkinliği 6-10 Kasım tarihleri arasında Osmangazi Çarşamba Pazar Park alanında gerçekleşecek.

Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Vakkas Parlak, "Gaziantep'in yöresel lezzetlerini ve el sanatlarından oluşan kültürünü Bursalı hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız" dedi.

Şenliğin panayır havasında geçeceğini belirten Parlak, "Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın'ın desteğiyle bu yıl şenliğimizi Osmangazi Çarşamba Pazar Park alanında gerçekleştireceğiz. Gaziantep'in lezzet ve el sanatları ustalarının hünerlerini göstereceği şenliğimizi 7 Kasım Cuma günü saat 17.30'da resmi açılışını yapacağız. Bursalı hemşehrilerimizi bu güzel yöresel şenliğimize davet ediyorum" dedi.

Bursa Gaziantepliler Derneği tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen "Gaziantep Yemek ve Kültür Şenliği"nde yöresel lezzet ve el sanatları stantları sergilenecek. Bursa'da 5 gün boyunca sürecek şenlik 6 Kasım'da başlayacak. Gece geç saatlere kadar sürecek şenlikte yöresel sanatçıların konserleri, sıra geceleri, yemek yarışmaları ve ikramlar katılımcılara sunulacak.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Van'da 109 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
Van'da vaşak görüntülendi
Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
MEB Teftiş Kurulu Başkanı Kaya Bursa'da Eğitim Programlarını İnceledi
Graid Technology Intel VROC lisans anlaşmasını tamamladı
Haberi Sesli Oku