Gaziantep Büyükşehir, karlı günde çocukların sevincine ortak oldu

Gaziantep Büyükşehir, karlı günde çocukların sevincine ortak oldu

Kar yağışının ardından tatil yapan çocukları yalnız bırakmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ekipleriyle sahaya inerek atkı, bere, eldiven ve oyuncak dağıttı. Başkan Vekili Halil Uğur, parklarda çocuklarla bir araya gelerek onl

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, beyaza bürünen kentte karın tadını çıkaran çocukların sevincini paylaşarak onlara atkı, bere ve eldiven hediye etti, eğlencelerine ortak oldu.

Kar Tatilinde Çocuklar Yalnız Bırakılmadı

Kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından tatil fırsatını değerlendiren çocukları yalnız bırakmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hediyelerle sahaya indi.

Başkan Vekilinden Miniklere Sürpriz Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur’un katılımıyla gerçekleştirilen çalışmada, ekipler çocuklara soğuktan etkilenmemeleri için atkı, bere ve eldivenin yanı sıra oyuncaklar da dağıttı.

Parklarda Kar Keyfi ve Hediyeleşme

Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi, Düztepe Çamlık Parkı ve Gazikent Mehmet Annaç Parkı’nda beyaz örtü altında çocuklarla bir araya gelen Başkan Vekili Halil Uğur, miniklerin mutluluğuna ortak oldu, kar sevincini onlarla birlikte yaşadı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Hakkari'de Sağlıkçıların Kardan Adamı İlgi Odağı Oldu
Muş'ta Bilişim Dolandırıcılığından Aranan Şahıs Yakalandı
Bitlis'te Kuvvetli Kar ve Fırtına Uyarısı: Çığ Tehlikesi
Hakkari Valisi Çelik'ten Çığ Uyarısı: Zorunlu Olmadıkça Dışarı Çıkmayın
Tunceli'de Kar Yağışı Sonrası Köy Yolları Açılıyor
Haberi Sesli Oku