Ford'un Efsanesi Yenilenen Hali ile Türkiye'de!

.


OTOMOTİV 30.05.2022 00:24:00 0
Ford

İlgi çekici Süpermini yeni hali ile Türkiye’de!

 

Yazan: Kenan Kutluer

 

Geçtiğimiz sene içerisinde tanıtılan makyajlı Ford Fiesta, Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Fiesta’nın fiyat ve donanım listeleri de belli oldu. Gelin hep beraber ülkemizde sunulan versiyonlara ve fiyatlara bakalım.

 

Yeni standart LED ön farlar, Ford Fiesta’nın modern tasarım detaylarını şık ve yatay çizgileriyle tamamlıyor. Ayrıca üst donanımlara geçtikçe opsiyonel olarak sunulan uzun farlarda yansıma önleme özelliği bulunan Matrix LED teknolojili LED ön farlar, zorlayıcı yol ve hava koşullarında daha net görüş için uyarlanabiliyor. 

 

Matrix LED far, geceleri daha iyi sürüş görüşü için aydınlatma senaryolarını optimize etmek amacıyla bir elektronik kontrol ünitesi ve trafik algılama cihazı ile çalışarak aracın performans ve güvenliğini en üst düzeye taşıyor. Bu da kötü hava koşullarında araca hakimiyeti arttırıyor. 

Aracın arka tarafında yer alan yatay arka farlar, Yeni Ford Fiesta’nın geniş omuzlu duruşunu daha da güçlendiriyor. Ford, makyajlı Fiesta'nın her donanım paketinin de kendisine has bir tasarım dili olduğunun altını çiziyor. Style modelinde tamamen yenilenen ön ızgara daha büyük ve belirgin hale gelirken ortasında konumlandırılan Ford logosu, siyah görünümlü ön ızgarayı tamamlıyor. Titanium modelinde yan havalandırma ızgaraları, belirgin yatay levhalar ve krom çerçeveye sahip ön ızgara bulunurken Ford Performance’den ilham alan ST modelinde daha sportif özelliklere sahip; bal peteği görüntüsünde, parlak siyah renkte yeni ön ızgara yer alıyor.

Yeni Fiesta’da Style modelinde 1.1L 75 PS 5 ileri manuel motor seçeneği, Titanium modelinde 1.0L 125PS Ecoboost Hibrit 7 ileri otomatik ve ST modelinde ise 1.5L 200PS benzinli 6 ileri manuel olmak üzere toplam 3 farklı motor-şanzıman alternatifi bulunuyor. 

Yeni Fiesta’nın fiyatları ise aşağıda görünüyor;

 

Ülkemizde sevilen modeller arasında olan Fiesta, yenilenen yüzü ve içeriği ile yüzleri güldürmeye devam edebilecek mi?

 

Otomobil Medyam YouTube kanalımı ve instagram adresimi takip etmeyi unutmayın…

https://www.instagram.com/otomobilmedyam/

https://www.youtube.com/channel/UCUySAgbPsn1IXKSjKtcEwuw


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA