Erzurum Off-Road Doğa Sporları ve Macera Ekibi, kent merkezinde 30-40 santimetreyi bulan kar kalınlığını bir eğlence fırsatına dönüştürdü. Yoğun kar yağışı, tutkunlar için benzersiz bir parkur oluşturdu.
Trafiğe kapalı güvenli bir alanda, araçlarının arkasına lastik bot ve kızak bağlayan off-roadçılar, kar üzerinde kaymanın heyecanını yaşadı. Ekip, kışın beyaz örtüsünü kullanarak kolektif bir keyif anı yarattı.
Ekip Başkanı Lokman Toptaş, etkinliğin gece ilerleyen saatlerinde ve eksi 12 derece sıcaklıkta gerçekleştiğini belirterek farklı bir deneyim yaşadıklarını ifade etti. Toptaş, "Trafiğe kapalı alanda araçlarımız ve kızaklarımızla adrenalin dolu anlar yaşadık" dedi.
Lokman Toptaş, herkesi trafiğe kapalı ve güvenli alanlarda bu tür kış aktivitelerini denemeye davet etti. Vurgu, eğlenceyi güvenlik kuralları içinde aramak üzerineydi.