Erzincan'da servis kara saplandı, minik öğrenciler beslenme çantalarına sarıldı

Erzincan

Kemah'ta yoğun kar nedeniyle yolda kalan servisteki öğrenciler, kurtarılmayı beklerken yanlarındaki yiyeceklerle karınlarını doyurdu.

Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Felç Etti

Erzincan'da etkili olan kar yağışı, kent genelinde yaşamı olumsuz etkiledi. Erzincan-Sivas ve Erzincan-Gümüşhane karayollarında trafik akışı zaman zaman durma noktasına geldi. Ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun çaba sarf etti.

Köy Yolunda Mahsur Kalan Servis

Kemah ilçesine bağlı Oğuz köyünde, öğrencileri okula taşıyan bir servis aracı yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Durumu öğrenen öğrenci velileri, kara saplanan araca ilk müdahaleyi yaptı.

Veliler ve Ekipler Seferber Oldu

Velilerin yardımıyla araç bulunduğu yerden çıkarıldı. Ardından bölgeye ulaşan Karayolları ekipleri, kar temizleme çalışması yaparak yolu yeniden ulaşıma açtı.

Miniklerin Bekleyişi ve Çözümü

Yolda uzun süre beklemek zorunda kalan anaokulu ve birinci sınıf öğrencisi minikler ise, bu sırada beslenme çantalarındaki yiyecekleri araç içinde yiyerek karınlarını doyurdu. Bu anlar, kar yağışının günlük yaşam üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı, 810 hap ele geçirildi
Erzincan'da at ve eşek tüfekle vurularak öldürüldü
ERMED'ten 10 Ocak'ta anlamlı ziyaret: Vefat eden gazeteciler mezarlarında anıldı
Bitlis'te buzlanan yolda kayan tır ulaşımı durdurdu
Gazeteciler 10 Ocak'ta Palandöken'de kızak yarıştırdı
Haberi Sesli Oku