Erzincan'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenleri

Erzincan

Erzincan'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde düzenlenen törenlerle anıldı. Çelenk sunma töreni ve anma programıyla duygu dolu anlar yaşandı.

Erzincan'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle anma programı düzenlendi. Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törende, Erzincan Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı'na sunuldu.

Daha sonra Müftülük Salonuna geçen protokol üyeleri, burada öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen programa katıldılar. Program saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Vali Hamza Aydoğdu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından Atatürk konulu şiirler okunarak, 10 Kasım konulu sinevizyon gösterimi ile oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Gösterilerin ardından öğrencilerden oluşan koro tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Şapa karşı ’hayvanlara küflü domates yedirmeyin, idrar içirmeyin’ uyarısı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Oltu'da Anıldı
Edremit’te Bakkallar Odası, 20 yılını tamamlayan esnafları plaketle ödüllendirdi
"Birlik’te E-İhracat Programı" tamamlandı
Geleceğin çiftçileri zeytin hasadında
Haberi Sesli Oku