Enez'de orman yangını paniği... Gülçavuş sahili boşaltılıyor

Enez

Enez'de orman yangını paniği... Gülçavuş sahili boşaltılıyor

Edirne’nin Enez ilçesinde, Büyükevren köyü sahilinden başlayarak Gülçavuş köyü ormanlık alanına sıçrayan yangın paniğe neden oldu. Havadan ve karadan müdahale eden ekipler, yangının yerleşim alanlarına ulaşmasını engellemek için yoğun çaba sarf ediyor.

 Edirne’nin Enez ilçesinde, Büyükevren köyü sahilinde başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak Gülçavuş köyü ormanlık alanına ilerledi. Yangına karşı Edirne Valiliği AFAD ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü, Enez Belediyesi ve çevre belediyelerin itfaiye ekipleri havadan ve karadan müdahale ediyor.

Bölgedeki tüm imkanlar seferber edilirken, yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

GÜLÇAVUŞ SAHİLİ TAHLİYE EDİLDİ

Yangının Gülçavuş köyü sahiline yaklaşması üzerine, bölge güvenlik nedeniyle boşaltıldı.

Yetkililer, vatandaşları talimatlara uymaya ve güvenlik uyarılarını dikkate almaya çağırdı. Edirne Valiliği, “Vatandaşlarımızın yetkililerin uyarılarını dinlemeleri büyük önem taşımaktadır” açıklamasıyla tehlikenin devam ettiğini vurguladı.

 


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Ankara Keçiören personeline yangınla mücadele eğitimi
İzmir Menemen’deki ot yangını fabrikalara sıçramadan kontrol altında
Kocaeli'nde sinema keyfi Milli İrade Meydanı'nda yaşanıyor
Kocaeli Çınar’ın ilk mezunlarından sürpriz buluşma
Büyükşehir, 2025 asfalt sezonunu hız kesmeden sürdürüyor
Haberi Sesli Oku