EN BÜYÜK HAYALİ MESSİ İLE RÖPORTAJ YAPMAK

.


MAGAZİN 7.01.2021 13:19:00 0
EN BÜYÜK HAYALİ MESSİ İLE RÖPORTAJ YAPMAK

“ Gazetecilik mesleğini seçerken tek istediğim bu sektörde kendimi donanımlı bir hale getirmek ve iyi bir şekilde geliştirmekti”

 

“Diploması muhabirliğinden spor spikerliğine geçiş hayatımda aldığım en doğru kararların başında geliyor”

 

TRT Spor’un sevilen yüzü Cansu Canbaz, Ocak sayısında MAG yazarı Serkan Kızılbayır’ın sorularını yanıtladı. 

 

Altı yıl diploması muhabiri olarak ekranlarda izlediğimiz Cansu Canbaz, TRT Spor’da spor spikeri olarak sürdürdüğü kariyerini anlattı. Medya sektöründe çalışıyorsanız her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini vurgulayan başarılı spiker, “ Son dakikalar çok sevdiğimiz heyecanlardır. Konuya hakimsen önünde bilgi olmasa da o anları hemen toplayabilirsin. Diğer taraftan bir habere gidiyorsanız ya da maç öncesi bir yayın yapacaksanız elbette ders çalışır gibi çalışıyor notlar alıyorum” dedi. Teknik Direktör Jürgen Klopp ile röportaj yapmak istediğini belirten Canbaz, dünyaca ünlü futbolcular Messi, Ronaldo ve Zlatan ile de röportaj yapmanın en büyük hayali olduğunu belirtti. 

 

Gülümsemesi ile pozitif enerji saçan sade ve tutkulu güzel Yağmur Tanrısevsin’in kapak yıldızı olduğu MAG Ocak  dopdolu içeriği, özel röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

 

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA