Emre Kaya’nın “Usta Şarkılar” biletleri “yok” satıyor

.


MAGAZİN 28.06.2022 01:31:00 0
Emre Kaya’nın “Usta Şarkılar” biletleri “yok” satıyor

Türk pop müziğinde kendine has yorumuyla sevenlerinin gönlünde yer edinen, ardından “Usta Şarkılar” projesiyle, arabesk eserleri seslendirmedeki ustalığıyla da  zirve yolculuğunu sürdüren  yeni nesil popüler söz yazarı, besteci ve yorumcu Emre Kaya, Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde yine coştu, coşturdu.

 

“Bir Emre Kaya Klasiği” dedirten konserde, hınca hınç dolu salonda, en güzel aşk şarkılarını dinleyenleriyle birlikte seslendiren ünlü sanatçı, müziğin zaman tüneline yolculuk yaptırdığı eserleri seslendirmedeki ustalığı kadar, sahne performansıyla da izleyenleri hayran bıraktı.

 

Kaliteli eğlence ve canlı müziğin değişmez adresi  olan Jolly Joker sahnesinde sevenlerine doyumsuz bir gece yaşatan Emre Kaya, konserin sonunda  kıpır kıpır bir  Halk Müziği de patlattı. 

 

Halk müziğinin popüler eserlerinden  “Bahçe Duvarından Aştım” adlı eseri seslendirirken sahnede yerinde duramayan, müziğin ritmini yansıtan dansıyla eğlenceye tavan yaptıran Emre Kaya, bir de Halk Müziği Projesi sırada mı? Sorusunu akıllara getirdi.

 

Duygusal ve kıpır kıpır eserlerden oluşan geniş repertuarıyla gece boyunca eğlencenin ritmini pik seviyede tutmayı başaran Usta yorumcu, konser sonrasında hayranlarının “Bir de Halk Müziği Projesi Yolda mı?” sorularına “Neden olmasın” diye yanıt verdi.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA