Elazığlı Karateciler Hatay'da 45 Madalyayla Zirvede

Elazığlı Karateciler Hatay

Türkiye Karate Yıldızlar Ligi'nin Hatay'daki ikinci etabında, Elazığ GAKGO Spor Kulübü 25 altın, 13 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu ve final biletini aldı.

Hatay'da Zafer Rüzgarı

Türkiye Karate Yıldızlar Ligi'nin ikinci etabı, Hatay'da düzenlenen Ayhan Bekler Etabı ile devam etti. 24 ilden 72 takım ve 753 sporcunun katıldığı bu büyük organizasyonda, Elazığ'ı temsil eden GAKGO Spor Kulübü olağanüstü bir performans sergiledi. Sporcular, toplamda 25 altın, 13 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak, kürsüye damgalarını vurdu ve etabı birinci sırada tamamladı.

Final Yolunda Kararlı Adımlar

GAKGO Spor Kulübü, geçtiğimiz ay Diyarbakır'da düzenlenen birinci etabı da lider bitirmişti. Hatay'daki bu ikinci zafer, kulübün lig finallerine katılma hakkını kesinleştirdi. Turnuvada Karaali Altınvuruş Spor Kulübü ikinci, Nakama Spor Kulübü Derneği ise üçüncü oldu.

Antrenör Gürgöze'den Gurur Dolu Sözler

Müsabakaların ardından açıklama yapan Antrenör Turgut Gürgöze, kısa süre önce Elazığ'da kurulan kulübün kısa zamanda büyük başarılara imza attığını vurguladı. Tamamen ücretsiz eğitim alan sporcularını, gösterdikleri azim ve kazandıkları dereceler nedeniyle tebrik etti. Bu sonuç, kulübün emek ve disiplinle neler başarılabileceğinin en güzel kanıtı oldu.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

DAP Bölgesi'ne 12 Yılda 13,4 Milyar TL'lik Yatırım
Patnos'ta Kar Mücadelesi Tamamlandı, Tüm Yollar Açıldı
Diyadin'de Gençler İçin 'Merkezin Seninle Güzel' Projesi Hayata Geçirildi
Ağrı'da Köy Okullarına Waffle İkramı
Susuz Kaymakamı Tutal, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Haberi Sesli Oku