ASAYİŞ
ASAYİŞ HaberleriElazığ'da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor
Elazığ İl Müftülüğü'nün geleneksel Sabah Namazı Buluşmaları, Sait Koç Camii'nde yoğun katılımla gerçekleşti. İl Müftüsü Yusuf Bingöl'ün katılımıyla düzenlenen programda birlik ve kardeşlik vurgusu öne çıktı.
Camide Yoğun Katılım
Elazığ İl Müftülüğü tarafından gelenek haline getirilen Sabah Namazı Buluşmaları, bu hafta Sait Koç Camii'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa İl Müftüsü Yusuf Bingöl iştirak ederek sabah namazını kıldırdı.
Birlik ve Kardeşlik Mesajı
Namazın ardından Müftü Bingöl, birlik, kardeşlik, manevi diriliş ve toplumsal dayanışmanın önemini vurgulayan bir dua yaptı. Müftü Bingöl, gerçekleştirilen buluşmaların toplumdaki manevi birlik ve beraberliği güçlendirmeye önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Farklı Camilerde Devam Edecek
Sabah Namazı Buluşmalarının belirlenen takvim doğrultusunda şehrin farklı camilerinde sürdürüleceğini belirten Müftü Bingöl, programın vatandaşlara yapılan çorba ikramı ile sona erdiğini duyurdu.
Haber Kaynak : Ajansturkhaber
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
sabah namazı
İl Müftülüğü
Yusuf Bingöl
Sait Koç Camii
manevi birlik
toplumsal dayanışma
cami buluşmaları
Yorumlar (0)


