Durak Mahallesi’nde adım adım “Başkandan yakın mercek”

.


BELEDİYELER 28.11.2020 12:15:00 0
Durak Mahallesi’nde adım adım “Başkandan yakın mercek”

Durak Mahallesi’nde adım adım yatırımlarını hayata geçiren Lüleburgaz Belediyesi, yarım milyonluk içme suyu hattı yapımının ardından Meydan ve Kantar Sokak’a 2 bin 500 metrekare parke taş döşemeye başladı. Sokaktaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gerenli, mahalleye olan yatırımlarının süreceğini söyledi.

 

Durak Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı harekatı başlatan Lüleburgaz Belediyesi’nin mahalledeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda yarım milyonluk içme suyu hattı yapımını tamamlayan, mahallenin belli noktalarında da altyapı ve üstyapı çalışmalarını tek tek hayata geçiren Lüleburgaz Belediyesi, şimdi de Kantar ve Meydan Sokak’a neşter vurdu.

 

Hayallere adım adım

 

Durak Mahallesi’ni adım adım yenileyen Lüleburgaz Belediyesi’nin söz konusu sokaklarda başlattığı 2 bin 500 metrekarelik parke döşemesi çalışması en kısa sürede tamamlanacak. Çalışmaların ardından uzun yıllardır sakinlerinin büyük sorun yaşadığı Kantar ve Meydan Sokak bambaşka bir görüntüye kavuşmuş olacak.

 

Gerenli’den yakın mercek

 

Öte yandan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kantar ve Meydan Sokak’taki çalışmaları yerinde inceledi. Burada bir süre kalan Gerenli, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Durak Mahallesi’ne olan yatırımların belli bir program dahilinde devam edeceğini söyleyen Gerenli, kentteki diğer çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA