Dünyaca Ünlü Anneler Hamilelik Döneminde Bio-Oil Natural Cilt Bakım Yağı’na Güveniyor

.


TANITIM 16.04.2021 15:26:00 0
Dünyaca Ünlü Anneler Hamilelik Döneminde Bio-Oil Natural Cilt Bakım Yağı’na Güveniyor

 

 

Dünyanın gözleri üzerinde olan ünlü isimler, güzelliklerini ve ciltlerini her daim canlı tutmanın yolunu buluyorlar. Aralarında Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, Sussex Düşesi Meghan Markle, ünlü oyuncu Natalie Portman ve Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman’ın da bulunduğu ünlü anneler, hamilelik sürecinde ve sonrasında oluşan çatlaklar için dünyanın bir numaralı çatlak bakım ürünü Bio-Oil Natural’ı kullanıyor.

 

Vücuduna iyi bakmayı kim istemez ki? Aynanın karşısına geçip vücudunuzdaki değişiklikleri detaylıca incelediğinizi biliyoruz. Karşınıza çıkan vücut çatlakları da moralleri bozabiliyor, farkındayız. Ancak korkmayın, vücut çatlaklarıyla mücadele eden tek kadın siz değilsiniz. Vücudunuzdaki hızlı değişikliklere cildiniz hemen uyum sağlayamıyor. Cildin esnekliği üzerinde gereğinden fazla yük oluşunca da vücutta çatlaklar oluşabiliyor. Özellikle hamilelik dönemlerinde ya da hızlı kilo alıp verildiğinde karşınıza çıkan bu çatlaklarla mücadele etmenin yolunu bulmanız gerekiyor. Üstelik yalnız değilsiniz, dünyaca ünlü isimlerin bu konudaki tavsiyelerine kulak vermekte fayda var. Ekranlarda güzellikleriyle görmeye alışkın olduğumuz Kim Kardashian, Meghan Markle, Natalie Portman ve Nicole Kidman gibi televizyon yıldızları, hamilelik dönemlerinde vücutlarındaki oluşan çatlaklar için yüzde 100 doğal içeriğiyle annelerin onayını alan Bio-Oil Natural’e güveniyor. 

 

Yapılan bir araştırmaya göre hamilelik dönemlerinde kadınların yüzde 80’i vücut çatlakları problemleriyle karşılaşıyor. Dolayısıyla hem hamilelik döneminde hem de hamilelik sonrası dönemde anneler vücut çatlaklarıyla mücadele ediyor. Dünyaca ünlü Amerikan TV yıldızı Kim Kardashian, uluslararası bir yayına verdiği demeçte hamilelik sürecinde vücudundaki çatlaklarla mücadele etmek için Bio-Oil Natural kullandığını ve ürünü “cankurtaran” olarak tanımladığını açıkladı. Aynı şekilde Sussex Düşesi Meghan Markle da hamilelik sürecinde Bio-Oil sayesinde vücut çatlaklarından kurtulduğunu açıklayan ünlü isimler arasında yer alıyor. İçeriğinde yer alan bitki özleri ve vitaminlerin yağ bazlı kombinasyonundan oluşan Bio-Oil Natural, hem ünlü isimlerin hem de pek çok annenin güvenini kazanmış durumda. 

 

8 haftada çatlak görünümü azalıyor

Bio-Oil Natural, içeriğinde barındırdığı soya yağı, aspir tohumu yağı, jojoba, paçuyi yağı, kalendura özütü, chia tohumu yağı, nar çiçeği yağı, lavanta yağı gibi bitkisel yağlar, doğal antioksidanlar, bitki özleri ve vitaminleriyle çatlaklar üzerinde etkisi klinik olarak kanıtlanmış bir bakım sunuyor. Dünyanın bir numaralı çatlak bakım kremi olan Bio-Oil Natural’ın, karın, göğüs, bel, kalça ve uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelerde masaj yapılarak uygulanması tavsiye ediliyor. Yüzde 100 doğal olması ve sahip olduğu ISO 16128 Organik sertifikasıyla, anne adaylarının güvenle kullanabileceği Bio-Oil Natural, çatlak oluşumunu engellediği gibi mevcut çatlakların görünümünü de azaltan vegan bir ürün. Cilt tarafından kolayca emilip yağlı bir his bırakmayan ürün, 8 haftada çatlak görünümünü gözle görünür bir şekilde azaltıyor. 

 

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA