“DÜNYA TÜRKLERİ DERNEĞİ “ SAMSUN BAŞKANLIĞI’NA MUSTAFA YAZICI ATANDI..

,


KÜLTÜR SANAT 29.08.2022 16:06:00 0
“DÜNYA TÜRKLERİ DERNEĞİ “ SAMSUN  BAŞKANLIĞI’NA MUSTAFA  YAZICI ATANDI..

Oya Canbazoğlu tarafından kurulan “Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği” yurt dışı ve yurt içinde teşkilatlanmaya devam ediyor.

Milli birlik, beraberlik kültürel faaliyetlerin arttırılması  amacıyla kurulan derneğin köy okullarına da eğitim adına katkıları sürüyor.

Dünya Türkleri Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, teşkilatlanmamız Milli Duruşumuzun Esasından,samimiliğinden Kaynaklanmaktadır. Vatan, bayrak sevgimiz, Türk Milletine olan Saygımız sonsuzdur. Milli duygularımızı kutuplaşma  yaşamadan yansıttığımız derneğimizde, faaliyetlerimiz tüm coşkuyla devam etmektedir dedi ve Samsun ili  için faaliyet hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

Samsun il başkanı olarak göreve başlayan Mustafa YAZICI ise, Türk Dünyası adına Samsun’da görev almaktan çok büyük onur duydum. Ulu Önder Atatürk; Samsun’a Ayak basarak “Kurtuluş “ yolunu açtı. Bizler de Milli birlik, beraberliğimiz için bu kutlu yoldan şaşmayarak Türk Milleti için tek yürek olacağız dedi ve kimse unutmasın ki “ Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Diyerek sözlerini noktadı.

Hakan Dikmen


SPOR


GÜNDEM

Gemlik’te ‘engelsiz’ panayır
Bir annenin KAYMEK ile başarı yolculuğu
Konya Selçuklu'da anne-çocuk etkinliği
İzmit Millet'te kaba inşaatlar tamamlandı
Başkan Hürriyet, kadrosuyla yapılacak projeleri görüştü

SON DAKİKA