Dönerin Ustasından ‘Ekonomist Usta’ Lezzetler

Geleneksel döner lezzetini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile sunan Usta Dönerci®, et tutkunlarını sevindirecek yeni kampanyası ‘Ekonomist Usta’yı duyurdu!


GÜNDEM 15.10.2019 17:09:00 0
Dönerin Ustasından ‘Ekonomist Usta’ Lezzetler

Usta Dönerci®, birbirinden leziz, özenle hazırlanmış ürünleriyle et severlerin favorisi. Zengin menüsü, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle lezzet tutkunlarının kalbini çalan Usta Dönerci®, hem hesaplı hem de tadına doyulmaz lezzetler sunmaya devam ediyor. Usta Dönerci® belirli restoranlarında geçerli olacak ‘Ekonomist Usta’ kampanyasını et severlerin beğenisine sundu.

Tek fiyatta iki ayrı lezzeti sevenleriyle buluşturan Usta Dönerci®, hem mideleri hem de cepleri sevindiriyor. Lezzet tutkunları Usta Dönerci® restoranlarında Köfte Ekmek ya da UD® Eko İskender’e 10,95TL’den ulaşabilecekler. Uygun fiyatı ve kaynağı belli malzemeleriyle ‘Ekonomist Usta’ lezzetler vazgeçilmezler arasında yer alacak.

 

“Güvenilir Kaynaktan Lezzetli Et, Hızlı Servis, Ulaşılabilir Fiyat” mottosunu benimseyen Usta Dönerci®, müşterilerine leziz ürünler ve döner çeşitleri sunuyor. Tadı gibi etine de güvenen Usta Dönerci® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için www.ustadonerci.com’u ziyaret edebilirsiniz. Facebook www.facebook.com/ustadonerci.turkiye/ ve Twitter www.twitter.com/ustadonerci üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

 

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Belediye Başkanı Kasap tüm Şehit ailelerini Beypazarı’na davet etti
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi

SON DAKİKA