Dice Kayek’in umudu hatırlatan desenleri Yeşilay Dergisi’nin kapağında

.


MAGAZİN 3.01.2021 22:39:00 0
Dice Kayek’in umudu hatırlatan desenleri Yeşilay Dergisi’nin kapağında

 

Ayşe ve Ece Ege’nin dünyaca ünlü markası Dice Kayek’in desenleri Yeşilay Dergisi’nin Ocak sayısının kapağında yer aldı. İki tasarımcı, mimariden ve kültürel mirastan aldıkları ilhamı modern çizgilerle buluşturan Dice Kayek markasının yeni koleksiyonunun renklerini dergi kapağına taşıdı. Kapak “Gri günlerde sarı bir umut” mottosuyla hazırlandı.

 

Kendi markalarında savundukları değerler ile Yeşilay’ın yürüttüğü mücadele arasında benzerlikler olduğuna değinen Ayşe ve Ece Ege, Köklü ve güçlü bir marka olmak, sizi bir kültürün elçisi ya da bir amacın savunucusu haline getiriyor. Bu doğrultuda nasıl ki biz Dice Kayek çatısı altında modernle gelenekseli birleştirip kültürümüzü dünyayla buluşturuyorsak; Yeşilay da 100 yılı aşkın bir süredir bağımlılıklarla mücadelesini ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi sürdürüyor. Bu amaçla yürütülen çalışmaların her birini çok değerli buluyoruz; çünkü sağlıklı yaşamak ve iyi beslenmek bizim de olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Uzun yıllardır beslenmemizden sporumuza ve yaşam düzenimize kadar hepsine çok dikkat ediyoruz. Çok yoğun bir tempoda çalıştığımız için zindeliğimizi, yaratıcılığımızı ve üretkenliğimizi de bu alışkanlıklarımıza borçluyuz. Herkesin iyi yaşamın öneminin farkında olmasını istiyor; yeni bir yıla başladığımız bu günlerin hayatımıza iyi yaşam alışkanlıkları katmak için çok doğru bir dönem olduğuna inanıyoruz. Zorlu bir yılı geride bıraksak da ‘2021 için gri günlerin içinde güneş sarısından ilham alan umutlar’ taşıyoruz. ’İyi ve sağlıklı yaşam’ yolunda yeni yılda, yeni umutlar ve yeni hedeflere ulaşabilmeyi diliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

 

Ünlü isimler derginin kapak tasarımlarına devam ediyor

 

Sağlık, yaşam, kültür alanlarında zengin bir içerik sunan Yeşilay Dergisi’nin kapağı Yeşilay’ın 100’üncü yaşına özel olarak her ay ünlü bir isim tarafından tasarlanıyor. İlk olarak usta ressam Devrim Erbil’in Haliç’i resmettiği eseri derginin Mart sayısının kapağında yer alırken, Nisan sayısının kapağını sevilen şarkıcı Aydilge, Mayıs sayısının kapağını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu tasarladı. Haziran kapağında “Cennette Bir Gün” adlı eseriyle ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin, Temmuz sayısının kapağında iki kez dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk kadın tekvandocu İrem Yaman, Ağustos sayısının kapağında “İyi ve Sağlıklı Yaşamın Anahtarı Doğada” mottosuyla Tülin Şahin yer aldı. İyi ve sağlıklı yaşamın destekçisi Yeşilay, Eylül sayısı kapağını T.C. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ve Ekim sayısı kapağını Prof. Dr. Aziz Sancar’a emanet etti. Kasım sayısının kapağını Arzu Sabancı tasarlarken, Aralık ayında ise kapağın emanet edildiği isim Nil Karaibrahimgil oldu.

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA