Denizli'de 63 Milyon TL'lik Lojistik Yatırımı Hizmet Kalitesini Artıracak

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril, Tavas ve Acıpayam ilçelerinde modern malzeme depoları inşa ederek saha hizmetlerinde verimlilik ve hız artışı hedefliyor.

Modern Depolarla Verimlilik Atılımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, sahadaki hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 63 milyon TL değerinde önemli bir lojistik yatırımını hayata geçiriyor. Çivril, Tavas ve Acıpayam ilçelerinde eş zamanlı başlatılan proje kapsamında, her biri 1.000 metrekare kapalı alana sahip, çelik konstrüksiyon ve modern standartlara uygun malzeme depolarının inşası sürüyor.

Malzeme Güvenliği ve Operasyonel Fayda

Yeni depo sistemi, açık alanlarda güneş, yağmur ve yüksek sıcaklık gibi dış etkenlere maruz kalan malzemelerin korunmasını sağlayacak. Bu sayede malzemelerin deformasyon riski minimuma indirilecek ve kayıp-kaçak risklerinin önüne geçilecek. Stok takibi, lojistik planlama ve ekipman yönetimi daha kontrollü ve şeffaf bir yapıya kavuşacak.

Saha Hizmetlerinde Hız ve Kalite

Depo yatırımlarının tamamlanması, sahadaki ekiplerin müdahale hızını artırarak arıza ve bakım çalışmalarının daha etkin yürütülmesine katkı sağlayacak. Depolama süreçlerindeki standartlaşma ile operasyonel maliyetler düşecek ve zaman kayıpları önemli ölçüde azalacak. İçme suyu boruları, bağlantı malzemeleri ve teknik ekipmanlar güvenli ve düzenli ortamlarda muhafaza edilecek.

Kaynakların Verimli Kullanımı Vurgusu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yatırımla ilgili yaptığı açıklamada, temel önceliklerinin Denizli halkının her kuruşunun doğru ve verimli kullanılması olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, "Daha önce açık alanlarda kaderine terk edilen ve ekonomik ömrünü tamamlamadan deforme olan malzemelerimizi artık modern depolarımızda koruma altına alıyoruz. Bu yatırımla hem malzemelerimizi koruyacağız hem de zamanı, emeği ve bütçemizi planlı şekilde yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Yenişehir Belediye Başkanı Özel'den 2026 vaadi: Daha güçlü ve yaşanabilir kent
Kütahya'da Öğrencilere Sıfır Atık Eğitimi
Asansör düzenlemesi engellileri evine kapattı! Uzmanlar yetkililere çağrı yaptı
Yıldırım'da Ulaşım Ağı Genişliyor: 28 Bin Metre Yeni Yol
Akşehir’de kaçak göçmen operasyonu
Haberi Sesli Oku