DEMİR MHP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AJANS TÜRK HABER


ERZURUM 21.09.2020 15:54:00 0
DEMİR MHP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Erzurum MHP İl Başkan Yardımcısı Abdülhalik Demir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Merkez ilçe kongrelerini geçtiğimiz haftalarda tamamlayan Erzurum MHP’de gözler, Pazar günü yapılacak olan İl başkanlığı seçimlerine çevrildi.

İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan MHP İL Başkan Yardımcısı Abdülhalik Demir, 1999-2004 yılları arasında Dadaşkent Belediye Başkan Yardımcılığı, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı, çeşitli tarihlerde MHP Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan yardımcılığı, son olarak da halen devam eden İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Demir, “Teşkilatımızın her kademesinde davamızın varlığını, birliğini ve dirliğini ayakta tutabilmek adına mücadelemizi sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

Demir adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Çocukluğumuzdan bugüne kadar sevdamız kavgamız ülkümüzün siyasi temsilcisi MHP’nin Erzurum il başkanlığına bayrağımızı kutlu sancağımızı bir adım daha ileriye götürebilmek ve tüm Erzurumlu ülkücü abilerimi, kardeşlerimi bir olmak, iri olmak ve diri olmak adına il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Kendimizi bildik bileli, makam ve mevki farkı gözetmeksizin teşkilatımızın her kademesinde davamızın varlığını, birliğini ve dirliğini ayakta tutabilmek adına mücadelemizi sürdürdük, sürdürüyoruz. Her hangi bir beklentimiz olmaksızın, menfaat gözetmeksizin vatanımızın muhafazası, milletimizin refahı uğruna hizmet eden alçak gönüllü, yüce davalı insanlarız. ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülkemizin en zor günlerinde varlığıyla, duruşuyla güven veren, bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin yol arkadaşı olarak çalışmak bizim için bir şereftir. Liderimizin yanında vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına aday olduğumu paylaşmak isterim. Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadelerini kullandı.

Demir, oluşturacağı yönetim kurulu listesinde de aralarında geçmişte MHP ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yönetimlerinde görev yapmış isimlerin yanı sıra genç ülkücülere de yer vereceğini belirtirken ilk hedeflerinin ülkücüleri bir çatı altında toplamak olacağını ifade etti.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA