Dadaşlar Güneşli Havanın Tadını Çıkardı

.


ÖZEL HABER 26.06.2023 12:23:00 0
Dadaşlar Güneşli Havanın Tadını Çıkardı

Sıcak havayı fırsat bilen Erzurumlular hafta sonunu Olimpiyat parkında değerlendirdiler. Vatandaşlar, " Hava güzel olunca günümüzü açık alanlarda değerlendirmek istedik. Bizler semaver ve mangal keyfi yaparken çocuklarımızda gönüllerince eğlenip günün tadını çıkarıp eğlendiler. " şeklinde konuştu.

Haber: İbrahim Uludağ 

Erzurum'da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar, park ve bahçelere akın ettiler. Olimpiyat Parkında ailesiyle gelen vatandaşlar güzel havanın keyfini doyasıya çıkardılar. Park ve bahçeleri dolduran vatandaşlar mangal ve semaver keyfi yaşarken, çocuklarda oyunlar oynayarak güneşli havanın tadını çıkarmaya çalıştılar.

"Hem Pazar Hem Hava Güneşli"
Erzurum'da aylarca süren soğuk hava bugün yerini güneşli havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasını fırsat bilen aileler soluğu Olimpiyat Parkında aldılar. Erzurum'da soğuk havanın bu sene uzun sürdüğünü ifade eden vatandaşlar " Hem hafta sonu hem de hava güneşli olunca ailelerimizle günümüzü açık alanlarda geçirmek istedik. Uzun süren sönük havadan sonra bu bizlere iyi geldi. Hem çocuklarımı, hem de biz doyasıya eğlenerek güzel havanın tadını çıkardık." ifadelerini kullandı.

Lunapark Tıklım Tıklım
Olimpiyat Parkında bulunan Lunapark da kalabalıktan nasibini aldı. Çocuklar ve gençlerin kimi gondola kimi çarpışan arabaya kimi de atlı karıncaya binerek günün tadını doyasıya yaşadılar.


 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA