Çin İnovasyon ve Girişimcilik Fuarı Guangzhou’da açıldı

AJANSTÜRK HABER


GÜNDEM 24.09.2020 15:50:00 0
Çin İnovasyon ve Girişimcilik Fuarı Guangzhou’da açıldı
Çin 2020 İnovasyon ve Girişimcilik Fuarı, 23 Eylül Çarşamba günü, Güney Çin Guangdong eyaletinin başkenti Guangzhou’da, yurtiçi ve yurtdışından 3 binden fazla inovasyon ve yeni yapımın tanıtımıyla açıldı.  Üç gün sürecek olan düzenleme; yapay zekaya, akıllı üretime, enerji tasarrufuna, yeni malzemelere, uzaya ve diğer ileri teknolojilere ve ürünlere odaklanıyor. Bu bağlamda Çin Bilimler Akademisi, 106’sı çevrimdışı olmak üzere, 123 proje sergileniyor.
 
Çin Bilimler Akademisi’nin Ulusal Uzay Bilim Merkezi, yüksek hızlı ve büyük kapasiteli bir DMD uzay ışık modülatörü teşhir etti. Projeden sorumlu Wang Xiaoqing’in açıklamasına göre bu; projektör, baskı makineleri, lazerli basım ve 3D baskı da dahil çok farklı ürün ve alanlarda kullanılabiliyor. 
 
Öte yandan, fuar kapsamında, salgınla mücadele teknolojisine ilişkin olarak, 20 şirketin 70 iş ve ürününün tanıtımı için de bir sergi alanı tahsis edildi.  Bu yıl düzenleyiciler, şimdiye kadar ayrıca 21 çevrimiçi ve çevrimdışı proje yüklenme etkinliği oluşturdu. 10 Eylül’den itibaren 160 proje, iş birliği niyetiyle karşılandı; bunlardan 105 adedi, 654 milyon yuanlık (yaklaşık 96 milyon dolar) tutarla uygulamaya kondu.
 

Çin Uluslararası Radyosu


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA