CHP İL BAŞKANI ÇELİK, 3 GÜNDE 19 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

.


CHP 26.06.2022 15:18:00 0
CHP İL BAŞKANI ÇELİK, 3 GÜNDE 19 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik ve beraberindekiler, 3 günde 19 köyü ziyaret ederek, üreticilerle bir araya geldi.

Türkiye genel seçime yaklaşırken, Tunceli’de de siyasi partilerin çalışmaları hızlandı. Erken seçim çağrılarıyla sık sık gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi ise şehrin her noktasında vatandaşlarla bir araya geliyor.  

Bu kapsamda CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik ve beraberindeki partililer, 21 ve 24 Haziran tarihleri arasında Tunceli’nin 19 köyünü ziyaret etti.

Çalışmalarla ilgili bilgilendirme de yapan Çelik, “Çiftçimizin, üreticimizin, emekçimizin sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi paylaştık. Geleceğe endişe ile bakan yurttaşlarımızın gönlüne bir nebze olsun su serpmek adına, el sıktık, kulak verdik, gönlümüzü açtık. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok çalışıyoruz ve çalışacağız, her zamankinden daha fazla çalışacağız. Başka çaremiz yok, ülkemizi içine düştüğü bu karanlık ve kirli kuyudan çıkarmanın tek yolu bu” dedi.

Ziyaretler sırasında kendilerini misafir eden vatandaşlara da teşekkür eden Çelik, “Tüm yurttaşlarımıza da gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim. Onların desteklerini görmek, ilgilerini fark etmek bize daha çok güç veriyor. Biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurtuluşu olacak. Geliyor gelmekte olan” ifadelerini kullandı.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA