CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz gündemi değerlendirdi

.


ERZURUM 26.01.2021 23:37:00 0
CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz gündemi değerlendirdi

Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Oğuz gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Pandemiyle beraber gelen yasaklar ve ekonomik sıkıntılar halında konuşan Başkan Oğuz, her kesimin büyük sıkıntıda olduğunu dile getirdi ve sözlerine şunları ekledi: “Soğuk kış aylarında hem hava koşulları hem de pandeminin beraberinde getirdiği yasaklarla beraber esnafın, çiftçinin mağdur olduğunu hep beraber görüyoruz.  Maalesef Ak Parti hükümeti bugüne kadar olduğu gibi herhangi bir çiftçiyi, sanayiciyi umursamadığı ortada.

“Milletin parasını kendilerine harcıyorlar”

Özellikle kira, gıda, sigorta yardımlarında durumları iyi olmayanlara yardım edilmediği gözüküyor. Fakat seçim vb çalışmalarda harcamalarda sınır tanımıyorlar. Milletin parasını millete harcamaktansa, milletin parasını kendilerine harcamakta bir sıkıntı görmüyorlar.

Biz bu anlayışı kabul etmiyoruz. Son zamanlarda Ak Partili belediyelerde oluşan yolsuzluklar ve düzensizlikler baş göstermeye başladı. Özellikle Çat Belediye Başkan Yardımcısının sosyal medyada can güvenliğinin olmadığını belirtmesine rağmen halen daha İç işleri Bakanlığı bu duruma el atmıyor. Böyle bir sıkıntı varsa, bakanlıklar harekete geçmiyorsa sebebi Ak Partili bir belediye oldukları için mi? Biz bu sorunun cevabını istiyoruz.”

“Bizler çalışmaya devam ediyoruz”

Haklarında çıkan dedikodularla ilgili de konuşan Bülent Oğuz, “Bazı medya kuruluşları benim ve arkadaşlarım hakkında bir şeyler ortaya atıp, konuşuyorlar. Onları basın mensubu olarak bile görmüyoruz. Bizler çalışmaya devam ediyoruz. Bizler buradayız ve herkese kapımız açık. Anlatamayacağımız ve açıklayamayacağımız bir şey yok. “ diye konuştu.

 

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA