CHP Mudanya: Emeklileri açlığa mahkum etmeyeceğiz

CHP Mudanya: Emeklileri açlığa mahkum etmeyeceğiz

CHP Mudanya İlçe Başkanı, emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekerek mücadele sözü verdi.

CHP Mudanya İlçe Başkanı Seda Bozdağ Güzelkaya, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

BURSA (İGFA) - CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, Mudanya’da Tüm Emekliler Sendikası İlçe Temsilciliği ile birlikte İnönü Bulvarı'nda BUDO İskelesi'nden Kanal Durağı’na yürüyüş gerçekleştirdi.

Kanal durağındaki Atatürk Parkı’nda emeklilerle birlikte basın açıklaması yapan CHP Mudanya İlçe Başkanı Seda Bozdağ Güzelkaya, yoksulluk sınırının 98 bin liraya, açlık sınırının ise 30 bin liraya ulaştığını anımsatarak, yıllarca ülkeye hizmet etmiş ve belirli bir yaşa gelmiş emeklilerin bu koşullarda yaşamaya mahkûm edilmesini kabul etmeyeceklerini söyledi. Başkan Bozdağ Güzelkaya, “Bu güzel memlekete yıllarca emek vermiş yurttaşlarımızı açlığa mahkûm ettirmeyeceğiz” dedi.

Bugün olduğu gibi yarın da alanlarda olacaklarını vurgulayan Başkan Bozdağ Güzelkaya, yurttaşına değer vermediğini savunduğu mevcut yönetim anlayışına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, emeklilerin insanca yaşayabileceği bir gelir ve sosyal güvence talebinin takipçisi olmak üzere meydanlarda ve pazarlarda olmaya devam edeceklerini kaydetti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya'da nesli tükenmekte olan vaşak görüntülendi
Erzincan Jandarması 2025 Bilançosu: 2.387 Olayın Tamamı Aydınlatıldı
Küresel finans dijital dönüşümle yeniden şekilleniyor
Kamuda engelli istihdamı 15 kat arttı, görme engelli memur 13 bini aştı
Kamuda engelli istihdamında tarihi artış... Görme engelli memur 13 bini aştı
Haberi Sesli Oku