Cezaevinden izinli çıktı, daha önce bıçakla yaraladığı kadını bu defa silahla vurdu, sonra intihar etti

Cezaevinden izinli çıktı, daha önce bıçakla yaraladığı kadını bu defa silahla vurdu, sonra intihar etti

Erzurum'da Salih Aybaş, cezaevinden izinli çıkarak daha önce bıçakla yaraladığı Nermin Tirit'i evinin önünde silahla öldürdü ve ardından intihar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dehşet Dolu Sabah

Erzurum bu sabah güne dehşet dolu bir cinayetle uyandı. Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' ve 'taciz' suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Salih Aybaş, daha önce bıçaklayarak yaraladığı ve takıntılı olduğu öğrenilen Nermin Tirit'i evinin önünde önce kovaladı daha sonra sitenin bahçesinde silahla öldürdü.

Korkunç Saldırı

İşe gitmek için evinden çıkan Nermin Tirit'e defalarca ateş eden adam, sonrasında aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Adli Süreç Başladı

Olay yeri incelemesinden sonra Salih Aybaş ve Nermin Tirit'in cansız bedenleri otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili inceleme ve soruşturması devam ediyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Bulutların Görsel Şöleni
Erzincan'da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 82 Bin 645'e Ulaştı
Genç nüfusta işsizlik yüzde 15,3'e geriledi
Erzurum Valiliği'nden Kış Trafik Tedbirleri
Profesörün Karlı Ayçiçeği Tarlasında Şaşırtan Performansı
Haberi Sesli Oku