BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Çayırova'da kar mücadelesi 7/24 sürüyor

Çayırova

Belediye ekipleri, yoğun kar yağışına karşı ilçenin yüksek kesimlerinde tuzlama ve küreme çalışması yapıyor.

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün etkisini gösteren kar yağışına karşı ilçenin yüksek kesimlerinde tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova’da ekiplerin, karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Dün geceden bu yana etkisini gösteren soğuk hava ve kar yağışına karşı teyakkuza geçen Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece boyunca yollarda tuzlama yaparak, gündüz saatlerinde ulaşımda aksama olmaması adına çalışma yaptı.

Sabahın İlk Saatlerinde Saha Çalışması
Bununla birlikte Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinde ilçe genelinde artan kar yağışlarının akabinde hemen sahaya çıkarak, kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Yüksek Kesimlere Odaklanan Vardiyalı Sistem
Kentin yüksek kesimleri olan Şekerpınar, Cumhuriyet Mahallesi, Akse Mahallesi, Emek ve İnönü Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 7/24 esasında 3 vardiya olarak karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması ve yaya güvenliğini sağlamak adına kar küreme ve tuzlama çalışmalarının gün boyunca devam edeceği belirtildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bilecik'te Çocuklar İçin Ücretsiz Kukla Gösterisi
Erdoğan: Suriye'de terör devri kapandı, tek devlet vazgeçilmez
Spor Dostu Kampüs Projesi başvuruları Şubat'ta
MKE ve BARZAN Holding Katar'da ortak girişim kuruyor
Türkiye-Özbekistan'dan Ankara'da İki Önemli Toplantı
Haberi Sesli Oku