Çameli Belediye Başkanı Arslan muhtarlarla buluştu

.


POLİTİKA 18.04.2024 10:14:00 0
Çameli Belediye Başkanı Arslan muhtarlarla buluştu

Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında, Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Arslan, “Çameli’mizi ileriye götürmek için yapacak olduğumuz çalışmalarda gösterecek oldukları emekler için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Durmaz ve Fethi Uğur, belediye birim müdürleri, personeller ile mahalle muhtarlarıyla Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda yeni seçilen ve tekrar seçilerek görevine devam eden muhtarlara ilk olarak görevleri için hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Muhtarların birbirleriyle tanışması sağlandı. Görevleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Başkan Arslan, “Mahallelerimiz hakkında istişarede bulunduk. Muhtarlarımızın belediyemizle halkımız arasında bir köprü görevi gördüğü ve vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda isabetli ve güzel hizmetler yapabilmek için en büyük yardımcılarımız muhtarlarımızdır. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Çameli’mizi mahallelerimizi daha ileri götürmek ve geliştirmek için birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimiz projelerimizle ilçemize yeni değerler kazandıracağız. Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diler; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hep birlikte Çameli’mizi ileriye götürmek için yapacak olduğumuz çalışmalarda gösterecek oldukları emekler için şimdiden teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

 


SPOR


GÜNDEM

İzmit Belediyesi müdürlüklerinde devir teslim törenleri
Yeşil Malatya’ya yeşil belediyecilik
Bünyamin Çiftçi, hafta boyunca Çayırovalılarla
Başkan Zeyrek, MESO ve MEM-DER yönetimlerini ağırladı
Selçuklu Belediyesi’nden tarihe vefa

SON DAKİKA