Erzurum GSİM Müdürü Levent Çakmur'un Dayısı Hulusi Taymuş Vefat Etti

Erzurum GSİM Müdürü Levent Çakmur

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur'un dayısı Hulusi Taymuş, 94 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi Düztoprak Mahallesi'nde toprağa verildi.

Acı Kayıp: 94 Yaşında Hayata Veda

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur'un dayısı, eski güreşçilerden Cihat Taymuş'un babası Hulusi Taymuş, 94 yaşında hayatını kaybetti. Ailenin ve spor camiasının yası büyük oldu.

Son Yolculuğa Dualarla Uğurlanış

Hulusi Taymuş'un cenazesi, Hacı Fakirullah Bilgin Camii'nde kılınan Cuma Namazı'nın ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna hazırlandı. Cenaze, dualar eşliğinde Düztoprak Mahallesi'nde toprağa verildi. Levent Çakmur, dayısına olan son görevini burada yerine getirdi.

Spor Camiasından Yoğun Katılım

Cenaze törenine, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ilçe ve şube müdürleri, kurum çalışanları ve spor dünyasından çok sayıda isim katılarak taziyelerini iletti. Eski güreşçi Cihat Taymuş ve ailenin diğer bireyleri, gelen başsağlığı dileklerini kabul etti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığspor, MKE Ankaragücü'nü 5-0 mağlup etti
ETÜ'lü akademisyenden Ortaçağ İran tarihine iki kitap
Muş'ta yoğun kar yağışı 121 köy yolunu kapattı
Muş'a yapay zeka destekli MR cihazı geldi, bekleme süreleri düşecek
Bingöl'de midibüs kara saplandı, iş makinesiyle kurtarıldı
Haberi Sesli Oku