Buharkent’in gençleri namağlup şampiyon oldu

Buharkent’in gençleri namağlup şampiyon oldu

.

Ligin bitimine 2 hafta kala kendi sahasında Pamukspor’u mağlup eden Buharkent Belediyespor U14 Takımı, namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Buharkent Belediyespor U14 Takımı, namağlup sürdürdüğü başarılı sezonunu şampiyonlukla taçlandırdı. Ligin bitimine son 2 hafta kala kendi sahasında Pamukspor’u mağlup eden genç futbolcular, bu galibiyetle şampiyonluğu garantiledi. Sezon boyunca sergiledikleri mücadeleci futbol, disiplinli oyun anlayışı ve güçlü takım ruhuyla dikkat çeken U14 Takımı, elde ettiği başarıyla ilçeye gurur yaşattı. Öte yandan karşılaşma sonrası sahada anlamlı bir kutlama da gerçekleştirildi. Takım futbolcularından Cengizhan ve Metinhan Bilgin’in doğum günleri, takım arkadaşlarıyla birlikte sahada kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamada birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Buharkent Belediyespor yönetiminden yapılan açıklamada "Namağlup yoluna emin adımlarla devam eden U14 Takımımız, ligin bitimine son 2 hafta kala kendi sahamızda Pamukspor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Sezon boyunca ortaya koydukları mücadele, disiplin ve takım ruhuyla bizleri gururlandıran genç futbolcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten tebrik ediyoruz. Bu anlamlı galibiyetin ardından takımımız, futbolcularımız Cengizhan ve Metinhan Bilgin’in doğum günlerini de sahada hep birlikte kutladı. Nice sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu yıllara. Şampiyon Buharkent Belediyespor" ifadeleri yer aldı.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Erzincan’da kardan kapanan 335 köy yolu ulaşıma açılıyor
Doç. Dr. Ökdemir: "D vitamini eksikliği kadar fazlalığı da ciddi sağlık sorunlarına yol açar"
Kars’ta kurt sürüsünü kürekle kovalayan vatandaş kamerada
Erzincan’da sınırları zorlayan kış macerası: Atlı snowboard safarisi
Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor
Haberi Sesli Oku