ERZURUMSPOR

ERZURUMSPOR Haberleri

Bu Takım Bizim Sonuna Kadar Destek Vereceğiz

.


ERZURUMSPOR 13.05.2022 08:42:00 0
Bu Takım Bizim Sonuna Kadar Destek Vereceğiz

Ligde çıkmak da var, düşmek de. Her takım olumlu veya olumsuz durumlarla karşılaşabilir. Ekibimiz de geçen sezon süper ligden düştü. Bu sezon süper lige yükselmek için çok büyük bir avantaj yakaladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un vefakâr ve cefakâr taraftarları Dadaşlar, şunu unutmasınlar ki, başka Erzurumspor yoktur ve bu takıma sahip çıkmamız şarttır.

Şu hayatta bir anne, nasıl ki çocuğunu büyütüp, olumlu şekilde yaşamasına gayret gösterip, fedakârlık yapıyorsa, Dadaşlar da, hepimizin ortak değeri olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u, gündeme gelen ve  gelebilecek tüm olumsuzluklara rağmen, göz ardı etmeyip, gereken desteği vererek, başarılı olmasına çaba harcamalıdır.

Şu unutulmamalı ki, Büyükşehir Belediye Erzurumspor çamura da düşse, nasıl ki güneş balçıkla sıvanamayacağı gibi, ekibimiz de, ışıl ışıl futbol dünyasında yaşamını sürdürecektir.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sezon içerisinde yaşadığı olumsuz durumlar neticesinde değerlendirip, kötülemeyelim, dışlamayalım.

Bu Takım bizim Sonuna kadar Destek vereceğiz

Playoff maçları öncesi evimizde oynayacağımız Keçiörengücü maçında taraftar olarak Kazım Karabekir Stadyumunda yerimizi almalıyız

Hakan Dikmen


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA