Brezilyalı Güzel Yeni Dizi İle Ekranlara Dönüyor

AJANSTURKHABER


MAGAZİN 6.07.2020 12:46:00 0
Brezilyalı Güzel Yeni Dizi İle Ekranlara Dönüyor

“Mutlu olmaya devam etmek için hatalarımla yüzleşmeye çalışıyorum”

“Hayatımın dönüm noktası iş için Çin’e gitmek üzereyken bir hafta sonra Türkiye’ye gelmemle yaşandı”

“Yeni Gelin” dizisi ile üne kavuşan, Brezilyalı güzel model ve oyuncu Jessica May MAG Temmuz sayısı için objektif karşısına geçti. Enerjisi ile kendisine hayran bırakan güzel ve başarılı oyuncu yeni dizisi “Maria ve Mustafa” ‘nın yolculuğunu da MAG okurları ile paylaştı. En sevmediği özelliğinin sakarlığı olduğunu belirten güzel oyuncu, kendinizi eleştirir misiniz sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “ İnsan kendisiyle her zaman yüzleşmeli. Yanlış yollar bizi doğru kapılara götürür. Mutlu olmaya devam etmek için hatalarla yüzleşmeye çalışıyorum”

Aşıkken sadık ve fedakar olarak kendini tanımlayan başarılı güzel, hayatının dönüm noktasının Sao Paula’dan iş için Çin’e gitmek üzereyken bir hafta sonra Türkiye’ye gelmesi ile yaşandığını belirtiyor.

Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May’in kapak yıldızı olduğu MAG Temmuz ünlülerin tatil rotası özel dosyası, sağlıklı yaşam içeriği, dopdolu içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

 

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA