Bmw M3 ve M4'e 50.YIL Özel Seri Takviyesi!

.


OTOMOTİV 11.06.2022 16:30:00 0
Bmw M3 ve M4

 

Efsane Seri ‘’50’’ Yaşında!

Yazan: Kenan Kutluer

24 Mayıs’ı özel versiyonların günü olarak anabiliriz. Performans ile dolu 50 yılı kutlayan BMW M departmanına bakıyoruz. Tam 50 yıl önce, 24 Mayıs 1972'de kurulan BMW M bu önemli kilometre taşını M3 ve M4'e özel versiyonlar tanıtarak kutluyor.

Dünyanın neresinde olursanız olun "Edition 50 Jahre BMW M" takısını kullanacak bu ikili, görsel anlamda pek çok değişime de ev sahipliği yapıyor. Kabin içerisinde her yerde görebileceğiniz Edition 50 Jahre BMW M logoları ile birlikte aracın üretim sayısını gösteren özel plaketler bulunuyor. BMW M Performance özel renk seçeneklerini hem içinde hem de dışında kullanan modeller, özel dövme jantları ve karbon fiber splitterları ile dikkat çekiyor. Her iki model de standart M Performance parçaları ve özel valiz takımları ile birlikte geliyor.

Avrupa topraklarında M4; Carbon Black, Brands Hatch Grey, Imola Red, Macao Blue ve San Marino Blue renkleri ile satışta olacak. Çin'de de belirli sayıda satılacak model, özel olarak Fire Orange ve Stratus Grey renk seçeneklerine kavuşuyor. Her iki model aynı zamanda Amerika ve Kanada topraklarına da giriş yapacak.

M3 ve M4, 50.yıl özel serisinin ülkemize giriş yapacağını pek zannetmiyorum…(Malum fiyatlar!)

Girdiği her pazarda toplamda 500 adet üretilecek olan modeller, uzun bir aradan sonra Techno Violet ve Deep Interlagos Blue renk seçeneklerini de beraberinde getirecek. Bavyeralı üretici bu renk seçeneklerini sadece bu özel versiyonlar için diriltmiş durumda.

Temmuz ayında üretime girecek BMW M3 Edition 50 Jahre BMW M'in fiyatının 96.695 Dolar olarak açıklandığını da belirtmek isterim.

 

Otomobil Medyam YouTube kanalımı ve instagram adresimi takip etmeyi unutmayın…

https://www.instagram.com/otomobilmedyam/

https://www.youtube.com/channel/UCUySAgbPsn1IXKSjKtcEwuw

 

BMW G80 M3 YouTube İçeriğim;

https://www.youtube.com/watch?v=bCa_szWecXg&t=22s


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA