ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

Bingöl’de engelli kadına şiddet

AJANSTURKHABER


ASAYİŞ 4.08.2020 14:39:00 0
Bingöl’de engelli kadına şiddet

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yaşandığı öğrenilen engelli bir kadının eşi tarafından darp edildiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yaşanan durumun ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, dava sürecini yakından takip edeceklerini belirterek açıklamada bulundu.
Olay, Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Soğukpınar köyünde meydana geldi. Kocası tarafından şiddete maruz kalan engelli bir kadının darp edildiği anlar, aile bireyleri tarafından cep telefonuna kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, engelli kadının ve çocuklarının koruma altına alınması için çalışma başlattıklarını duyurdu.
Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bingöl’de engelli kardeşimizin şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden yaraladı. Engelli annemiz ve çocuklarının kendilerine uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmaları için çalışma başlattık. Bakanlık olarak dava sürecini de yakından takip edeceğiz” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA