Bingöl'de ahır yolu talebi yüzünden iş makinesine saldırı

Bingöl

Karla mücadele ekiplerine, kapalı ahır yolunu açmadıkları gerekçesiyle saldırı düzenlendi, iş makinesi arızalandı.

Karla Mücadelede Zorlu Anlar
Bingöl'de yoğun kar yağışı sonrası İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarını ulaşıma açmak için çalışırken, bir grup vatandaşın kapalı ahır yolunu açmadıkları gerekçesiyle iş makinesine saldırdığı bildirildi.

Öncelik Sıralaması Tartışması
Edinilen bilgilere göre, bir köyde ana yol, köy içi yol ve çıkış yolunu açan operatör, öncelik sıralamasını gerekçe göstererek ek talebi yerine getiremediği için saldırıya uğradı. Yaşanan olay sonrası iş makinesinin arızalandığı, bu nedenle bölgede bazı köy yollarının ulaşıma açılamadığı öğrenildi.

Yetkililerden Tepki
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tepki gösterdi. Üçgül, "103 köy yolumuz kardan kapalıyken, operatörlerimiz canla başla çalışıyor. Bir köyde yol + köy içi + çıkış yolunu açtıktan sonra 'ahır yolunu da aç' talebine 'önce kapalı köy yollarını açalım' dedi diye camlar kırıldı, operatöre saldırıldı. Şimdi iş makinesi arızalı, yollar kapalı" ifadelerini kullandı.

Fedakâr Çalışma Vurgusu
Yetkililer, karla mücadelede önceliğin kapalı köy yollarının açılması olduğunu vurgularken, ekiplerin zorlu şartlar altında fedakârca görev yaptığını belirtti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da park halindeki otomobil alev aldı
Elazığ'da iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Su Samuru Elazığ'da Balık Avlarken Görüntülendi
Çıldır Gölü'nde Buz Şenliği: Paten ve Hokey Şovu
Iğdır Valisi Taşolar, Aralık'ta Muhtarlarla Buluştu
Haberi Sesli Oku