MAGAZİN

MAGAZİN Haberleri

Berkay, Kayseri'de Fatih Ürek'i andı

Berkay, Kayseri

Berkay, kaybettiği arkadaşı Fatih Ürek için Kayseri konserinde duygusal bir veda konuşması yaptı ve 'Hadi Hadi' şarkısını seslendirdi.

Berkay, kaybettiği yakın arkadaşı Fatih Ürek'i Kayseri konserinde andı. Duygusal bir konuşma yapan Berkay, Ürek'in sevilen "Hadi Hadi" şarkısını seslendirdi, salondaki izleyiciler de alkışlarla eşlik ederek duygusal anlar yaşadı.

İSTANBUL (İGFA) - Berkay, önceki gün kaybettiği yakın arkadaşı Fatih Ürek’i, “Evdeyiz Dede” projesi kapsamında çıktığı Türkiye turnesinin Kayseri ayağında sahneden andı. Duygularını gizleyemeyen Berkay, konser sırasında yaptığı konuşmayla hem kendisini hem de seyircileri duygulandırdı.

Sahnede Duygusal Veda

“Ben kendisini çok seviyorum. Onun nasıl birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Tanımanızı çok isterdim; hepiniz zaten tanıyorsunuz ama yakından sohbet etmenizi çok isterdim.” sözleriyle yakın dostuna veda eden Berkay, alkışlar eşliğinde duygusal anlar yaşadı.

Unutulmaz Şarkıyla Anma

Berkay, konuşmasının ardından ekibiyle birlikte Fatih Ürek’in unutulmaz şarkısı “Hadi Hadi”yi seslendirdi.

Seyircilerden Alkışlı Destek

Şarkıya salonu dolduran seyirciler de alkışlarla eşlik ederken, Kayseri gecesi duygu dolu anlara sahne oldu.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Dışişleri, Kanada'daki okul saldırısı için taziye mesajı yayımladı
Malatya Meclisi Şubat toplantısı yapıldı
Keşan'da vatandaş yıpranan bayrağı yeniledi
Ordu'da Sosyal Market Ramazan'da da hizmet veriyor
Muğla'da 112 milyon TL tasarruf sağlandı
Haberi Sesli Oku