BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

BELTUR BURGER PENDİK’TE HİZMETE GİRDİ

.


BELEDİYELER 8.06.2021 17:47:00 0
BELTUR BURGER PENDİK’TE HİZMETE GİRDİ

 

İstanbullulara kaliteli hizmet ve seçkin lezzetler sunan BELTUR, hamburger konseptiyle İstanbulluların karşısına çıktı. Menüsünde 18 çeşit hamburger ürünü bulunan “BELTUR Burger”, Pendik’te hizmet vermeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) gastronomi ve turizm iştiraki BELTUR, bir süredir üzerinde çalıştığı “hamburger” konseptini hayata geçirdi. Pendik’teki bir BELTUR noktası yenilenerek “BELTUR Burger”e dönüştürüldü. Birçok hamburger çeşidinin yer aldığı BELTUR Burger’de vejetaryenler ve çocuklar için de özel ürünler de bulunuyor.

“BÜYÜK BİR EMEĞİN ÜRÜNÜ”

BELTUR Genel Müdürü Cenk Akın, “BELTUR Burger” konseptinin büyük bir emeğin ürünü olduğunu ifade ederek, “Amacımız her zaman güvenle tüketilebilecek ürünleri İstanbullularla buluşturmaya devam etmek” dedi. 

BELTUR Burger menüsünde 18 hamburger çeşidi bulunduğunu paylaşan Akın, vejetaryen beslenen misafirler ve çocuklar için de ürünlere yer verdiklerini söyledi. Yeni konseptlerinin ayrıca hot dog, çıtır brokoli ve salata çeşitleri ve tatlılar gibi 10 çeşit yan ürünü içerdiğini aktaran Akın, “Pendik BELTUR Burger’in çok kısa bir sürede, başta yakın çevre olmak üzere, tüm İstanbul için önemli bir uğrak noktası olacağına inanıyoruz. Bu konsepti çok yakın zamanda başka lokasyonlarda da açmayı planlıyoruz. BELTUR olarak kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam edeceğiz. Çünkü biz İstanbul’daki herkesin, 16 milyon İstanbullunun BELTUR’uyuz. Mutfağımızda modernle klasik anlayışı harmanlayarak çalışıyoruz. Yakında herkes BELTUR adını daha sık duyacak” ifadelerini kullandı.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA