BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Belediyenden halkı aşağılayan reklam!.

.


BELEDİYELER 8.04.2022 01:13:00 0
Belediyenden halkı aşağılayan reklam!.

BU RAZELETİ SOSYAL MEDYADAN KALDIRIN!..

Sultangazi Belediyesi tarafından çevre bilinci ile ilgili farkındalık oluşturmak için yayınlandığı reklam filmi tepki topladı.

 
'BUNU ANCAK İTHAL YÖNETİCİLER YAPAR'
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Tanıtım flmine çok sert tepki göstererek, Flimde Sultangazi halkını maganda, korkak,  çevre düşmanı olarak gösteren ithal belediye yöneticilerinin ilçe halkının, örf,adet gelenek ve gördüklerinden bi haber olduğunu yine gözler önüne serdiğini ifade etti.


REKLAM FLİMİNİ DE BECEREMEDİLER!.
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un da sosyal medya hesabından paylaştığı reklam filmine Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Ramazan Altan da tepki göstererek, “Filmdeki amacı anlayamadık" diye konuştu.

 

REKLÂMA HALKIN KAÇ LİRASI ÖDENDİ!.
Çevre bilincini şiddet ile nasıl bağdaştırıp, bunu da çok büyük iş yapmışlar gibi yayınlıyorlar. Daha da önemlisi bu film için belediye bütçesinden ne kadar ödeme yapıldı” dedi.


ALTAN'BÖYLE BİR TANITIM KABUL EDİLEMEZ"
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Ramazan Altan, sokaklar hepimizin ve temiz tutmak elimizde sloganıyla paylaşılan reklam filminde şiddet unsuru neden kullanılır diye sordu.


HALK BİRBİRINE DÜŞÜRÜLMEK Mİ ISTENİYOR?
Başkan Altan şu şekilde konuştu; “Filmde ‘Görünmez kazalara yol açmamak için, çöpünü belirlenen noktalara at’ deniyor. Yani halka yerlere çöp atanlara karşı şiddet uygulayabilirsiniz, bunları biz görünmez kaza olarak kabul ederiz mi deniyor?

 
SULTANGAZİ HALKI DUYARSIZ DEĞİL!.
Bu filmi kabul etmek mümkün değil. Halkımız ne korkak, ne çevresine karşı duyarsızdır. Bu filmin derhal kaldırılmasını ve Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un da vatandaşlarımızdan özür dilmesini bekliyoruz” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA