Ardahan'da Yalnızçam Kayak Merkezi'ne ücretsiz servis başladı

Ardahan

Ardahan Belediyesi, Yalnızçam Kayak Merkezi'nin açılmasıyla vatandaşlar için ücretsiz ulaşım hizmeti başlattı.

Kayak Merkezi Sezona Açıldı
Ardahan Belediyesi, sezon açılışı yapılan Yalnızçam Kayak Merkezi için vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkânı sağladı. Kar yağışlarının etkili olduğu Ardahan’da, kar kalınlığının yeteri seviyelere ulaşmasıyla birlikte Yalnızçam Kayak Merkezi, kapılarını kayak severlere açtı.

Başkan Demir'den Açıklama
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, her mevsimi kendine özgü güzellikler barındıran kentin en önemli cazibe noktalarından biri olan kayak merkezine tüm vatandaşların rahatlıkla ulaşabilmesi için bu uygulamayı hayata geçirdiklerini belirtti.

Ücretsiz Ulaşım Vurgusu
Başkan Demir, "Her mevsim ayrı bir hikayesi, ayrı bir güzelliği olan Ardahan’ın, kış hikayesi olan kayak merkezine herkesin gidebilmesi için başlattığımız Yalnızçam Kayak Merkezi ücretsiz otobüs seferlerimizin başlamıştır. Tüm halkımıza kazasız belasız yoluculuklar ve iyi eğlenceler dilerim" dedi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Van'da engelli bireyler sıra gecesinde coştu
Erdoğan'dan Özel'e: 3 yıldır neredeydiniz?
Çorlu'da Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Konferansı Düzenlendi
Çomaklı: "Buldan'ın Çocukları Yurtdışında, Kürtlerin Çocukları Ateşte"
Yüksekova'da kurtlar şehir merkezine indi
Haberi Sesli Oku