BEE'O Propolis'ten "Ofise Dönüş Kiti’’

AJANSTURKHABER


TANITIM 3.07.2020 11:12:00 0
BEE

Türkiye'nin İlk ve Tek Ulusal ve Uluslararası İnovasyon Ödüllü Propolis üreticisi BEE'O, ofise dönüş döneminde tedbirleri elden bırakmak istemeyenler için "Ofise Dönüş Kiti"ni satışa sundu.

 

Koronavirüs ile mücadele döneminde, evden çalışma kararı alan şirketlerden bazıları, ofislere dönmeye başlıyor. Bu dönemde ofislerinize ve çalışma ortamınıza geri döndüğünüzde, ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanan BEE’O, “Ofise Dönüş Kiti’’ ile hep yanınızda!

 

Çantada taşımaya uygun, pratik kullanımlı kit, BEE’O Propolis Zencefil Zerdeçal Tarçın Ham Bal On The Go, BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla ve BEE’O Apicare Propolisli Kolonya ürünlerini bir arada sunuyor.

 

OFİSE RAHATLIKLA DÖNÜŞ

İster yolda, ister ofisinizde isterseniz spora giderken çantanızda rahatça taşıyabileceğiniz ve her ortamda rahatlıkla ve güvenle kullanabileceğiniz uygun boylarda ürünlerden oluşuyor.

 

BEE’O Apicare Propolisli Kolonya: BEE’O, arıların kovanda balını, yavrusunu ve besinini korumak için kullandığı propolisi, kolonya ile bir araya getiriyor. Parfümsüz ve %100 doğal bir formül olan propolisli kolonya, %99.9 antibakteriyel özellikte. BEE’O Kolonya, benzersiz  formülü ile her an elinizin altında.

 

BEE’O Propolis On The Go: İçeriğinde bulunan propolis ve ham bal gibi yüksek fenolik ve flavonoid içerikli arı ürünlerinin yanında, %100 doğal zerdeçal, zencefil ve tarçın gibi bitkilerin bulunduğu lezzetli ve besleyici bir seçenek. İster doğrudan, isterseniz soğuk ve ılık içeceklere ekleyebilir ya da meyve veya yoğurt ile tüketerek beslenmenize değer katabilirsiniz.

 

BEE’O Propolis Suda Çözünebilir Damla: Mineral maddeler, fenolik ve flavonoid bileşenler açısından oldukça zengin olan propolis, BEE’O uzmanlarının İstanbul Teknik Üniversitesi’nde geliştirdiği patentli teknoloji ile ekstrakte ediliyor ve su, süt, meyve suyu gibi sıvı gıdalara kolaylıkla karıştırabileceğiniz forma dönüşüyor. Çocuklar günde en az 10 damla, yetişkinler ise günde en az 20 damla tüketilebilir. Doğanın gücü BEE’O ile her an yanınızda!

 

Propolis nedir?

Pro (ön) + polis (koruyan) kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. Propolis; arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı tamamen doğal bir arı ürünüdür. Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılır. Arılar petek gözlerini önce propolis ile kaplar sonra ana arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine balını, polenini, arı sütünü koyar. Böylece arının ürünleri kovanda bozulmadan saklanır.

 

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA