BAYRAM ÖNCESİ BAŞKAN ŞİMŞEK VE EKİBİ KURBAN KESİM TATBİKATI YAPTI


BELEDİYELER 30.07.2020 23:11:00 0
BAYRAM ÖNCESİ BAŞKAN ŞİMŞEK VE EKİBİ KURBAN KESİM TATBİKATI YAPTI

Gölbaşı’nda hayata geçen Türkiye’nin en güvenilir ve steril Kurban Pazarı için hazırlıklar tamamlandı. Özellikle salgın süreci kapsamında pek çok tedbirin düşünülerek tasarlandığı alanda Kurban Bayramı’nın ilk gününün kusursuz geçmesi için tatbikat yapıldı.

Kurban Bayramı’nın ilk günü olası sorunlara karşı bütün önlemlerini tamamlayan Gölbaşı Belediyesi ekipleri, tatbikat yaptı. Modern kurban kesim yeriyle Ankara’da tek olan ve Oğulbey Mevkii’nde konumlandırılan Kurban Pazarı alanında deneme kesimi de gerçekleştirildi. Görev dağılımları yapıldıktan sonra ekiplerin alanda nasıl konumlandırılacaklarına kadar planlandığı günde teftişlerini de tamamlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz tatbikat ile artık hazırız. Kurban Bayramı’nı daha sağlıklı ve daha huzurlu geçirmesini sağlamak adına bütün ekiplerimiz görev başında olacak” açıklamasında bulundu.

Hazırlıklar tamamlandı

Ankaralı ve Gölbaşılı vatandaşlara kaliteli hizmet verilmesi için tasarlanan alanın teknolojik, hijyenik ve modern bir kesim alanı olduğuna vurgu yapan Başkan Şimşek, gelen tepkilerden dolayı duydukları memnuniyeti aktararak “Dini vecibelerimize uygun olarak, profesyonel kasaplar eşliğinde helal ve hijyenik olan Mobil Kesim Ünitelerimizde ilk kurban kesimini gerçekleştirdik. Tesisimizde 8 dakikada 8 parça olarak teslim edilecek olan kurbanlıklarınız ile sağlıklı ve kaliteli bir şekilde hizmet alabileceksiniz. 100 kurban çadırı konumlandırdığımız alan, 100.000 metrekare üzerine kuruldu” ifadelerini kullandı. Otopark alanının da hazır olduğunu aktaran Şimşek, vatandaşların hiçbir zorluk ile karşılaşmayacağının altını çizdi.

7/24 hizmetteyiz

Kesim anında olası yaşanabilecek olaylara karşı ekiplerin anında müdahale edeceğini de söyleyen Başkan Ramazan Şimşek “Bütün gayretimiz vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve güzel şartlar altında gerçekleştirebilmeleri. Gölbaşı Belediyesi olarak 7 gün 24 saat olan hizmetimiz, Kurban Bayramı öncesi ‘nde de sonrasında da devam edecek. Bayramlar, dostlukların pekiştiği, mutlulukların ve paylaşımların çoğaldığı aylardır. Aziz Milletimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, yaşanan sıkıntılı günlerin geride kalmasını ve bütün hastaların şifa bulmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA