Battalgazi’de taziye evlerine 51 milyon liralık ortak yatırım

Battalgazi’de taziye evlerine 51 milyon liralık ortak yatırım

Battalgazi’de taziye evlerine 51 milyon liralık ortak yatırım

Battalgazi Belediyesi, seçim vaatleri arasında yer alan taziye evleri projesini ilçe genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor. 
İlçede Hasırcılar, Göztepe, Selçuklu, İskender, Çöşnük ve Yıldıztepe mahallelerinde başlatılan taziye evi projeleri farklı aşamalarda ilerliyor. Hasırcılar Mahallesi’ndeki taziye evi geçtiğimiz aylarda hizmete açılırken Göztepe Mahallesi’ndeki proje ise tamamlanma aşamasına geldi. İskender Mahallesi’nde kaba inşaat sürerken Çöşnük ve Yıldıztepe mahallelerinde temel kazı çalışmalarının Kasım ayının ilk haftasında başlayacağı bildirildi. Selçuklu Mahallesi’nde ise kaba inşaat tamamlanarak ince işçilik çalışmalarına geçildi. 
Başkan Bayram Taşkın’ın "Her mahalleye taziye evi" hedefi doğrultusunda yürütülen projeler, hayırsever vatandaşların katkılarıyla hayata geçiriliyor. Belediye tarafından yer tahsisi ve kontrol süreçleri üstlenilirken, inşaat aşamasında hayırsever desteği ön planda tutuluyor. 
Bugüne kadar yapımı tamamlanan ve devam eden taziye evlerinin toplam maliyetinin 51 milyon TL’yi aştığı ifade edildi. Battalgazi Belediyesi ve hayırseverlerin iş birliğiyle sürdürülen projelerin, diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu
TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2
Malatya’da gölette bulunan cesedin kimliği belli oldu
Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0
Engelli bireylere yönelik moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi
Haberi Sesli Oku